Behöver du lingarn?

Är det så att du vill ha lingarn för att sticka med? Det är ett bra val med lingarn stickning. Lin är ett växtfiber som är naturligt hållbart. Blandar man sedan detta med bomull så får man ett garn som är både mjukt och slitstarkt. Dessutom ger lingarn en sval känsla samt ett mycket vackert fall. Det är ett levande material som är riktigt roligt att arbeta med. Det går att sticka så väl som att virka med denna typer av garn.

Är det så att du vill testa detta, så ska du köpa hem ett par nystan med lingarn från Knittingroom. De har flera varianter av detta garn så väl som att de har en mängd andra garner i sitt sortiment.

Köp garn tillverkat av lin

Lin i sig självt kan kännas stelt, därför blandar man det med bomull när man tillverkar garn, så att det ska bli mjukt och hållbart. Köper du lingarn stickning så kan du sticka en massa bra saker, men även virka. Om du besöker Knittingroom, så ser du även att de har garner från olika märken. De har även olika material på sina garn. Det finns därmed garner för de flesta ändamål hos denna butik. Du hittar även bra tillbehör som du kan behöva, som stickor eller stickbeskrivningar samt mycket mer. De har även material för andra typer av hobbys, som broderier, vävning, eller om du gillar att sy. Du ser hela deras utbud av garner och tillbehör om du besöker deras hemsida.