Bordslampa lyse och dekoration

köpa bordslampa onlineEn riktigt snygg bordslampa gör att man får lyse och dekoration i ett. Följer man den senaste och fortfarande hetaste trend med att inreda sitt hem i ljusa rena färger är en vit bordslampa ett klockrent alternativ. Har man en ljus lampskärm kommer denna att ge en bra reflektion av ljuset och lampan kommer att ge ett bra sken. Väljer man att ha en bordslampa med ett skärm av tyg går det ofta väldigt enkelt att byta denna. Då kan man smidigt variera utseendet och rent av att låta den följa årstider och olika högtider.

Tanken med en bordslampa är i regel att skapa en mysig belysning, det behöver med andra ord inte ge ett starkt sken. Nivån på skenet och lampans modell gör att den ofta även går bra att använda i fönster som dekoration där. Detta kan vara trevligt under mörkare delen av året samt kvällstid, ett ljust fönster ger känslan av beboligt och hemtrevligt.

Låt designen på bordslampan smälta in.

Tänk på en snygg helhet när man väljer modell av lampa. Det kommer bli betydligt snyggare om allt i rummet följer samma tema. En enhetlighet skapar en lugn miljö, ser man inte en röd tråd kan det lätt upplevas som rörigt och ge en stressande känsla.

En lampa som passar på bordet är enkelt att flytta mellan olika rum och bord, vill man ha en lampa som man planerar att flytta omkring är det bra att tänka på detta redan under inköpet. Med detta i åtanke bör man välja en modell som passar på så många platser som möjligt, i de flesta hem passar en medel stor lampa till olika bordsmodeller.

En liten lampa kan lätt se töntig ut på ett för stort bord medan en för stor kommer att ta över och även ge ett starkare sken än vad man önskar för mysig känsla.