Bra med packtejp för papper

Du som vill ha bra packtejp för papper och kartong, du ska satsa på packtejp papper med tryck. Genom att ha en tejp där du även har ditt eget tryck, så får du inte bara ett sätt att försluta dina kartonger på, du får även en mängd bra reklam. Om du skickar många paket och valt att sätta eget tryck på din packtejp för papper, så kommer det vara många som ser det. 

Det är de som hanterar paketet, det är mottagaren samt en massa fler. Det blir en form av massreklam för dig, utan att du behöver lägga ner en massa energi på att göra den! Sedan kan denna packtejp även användas på företaget som pallsäkring, för emballage och en massa annat.

Tejp för packning, papper och kartong

När man använder sig av kartonger och behöver sätta dem samman, så är det bra att tejpa dem. Med packtejp papper med tryck får du en bra tejp, som sätter samman lådan, men som samtidigt gör reklam för ditt företag. Om du är intresserad av att skaffa packtejp för papper med ditt eget tryck, så ska du besöka Skandiatape. 

Hos dem finns det ett stort utbud av olika sorters tejper för olika behov. Hos dem kan du bestämma hur trycket ska se ut och hur många färger den ska bestå av. Hos detta företag hittar du även andra typer av tejp som kan vara bra att ha. De har bland annat industritejp, aluminiumtejp, eltejp, gaffatejp, maskeringstejp, rivtejp, transfertejp och de har både enkelhäftande och dubbelhäftande tejp. Besök deras sida för att läsa mer om alla deras tejper!