Satsa på naturlig deo

En naturlig deo, är ett bra alternativ, när du vill lukta gott. En naturlig deo är ekologisk och eliminerar svettlukt på ett naturligt sätt. Tänk på att använda din deo på rätt sätt. Du bör applicera den på kvällen, efter att du duschat och tvättat dina armhålor, inte använda den på morgonen. Naturlig deo är ett bra alternativ till alla deodoranter som finns på markn​aden och dessa kommer i en mängd olika dofter. 

Använd inte deo direkt efter att du har rakat dig i armhålan, det kan irritera. Om du väljer en deo som är naturlig, så är den dock bättre. Den innehåller nämligen inte någon alkohol, eller andra onödiga tillsatser. En naturlig deo är även fri från aluminium och kemikalier.

Välj en deodorant som är naturlig

Naturliga deodoranter hittar du hos Jakobs apotek. Du kan välja en naturlig deo i olika dofter, so​m lavendel, citrus, grapefrukt, kokos eller så tar du den som är helt doftfri. Hos Jakobs apotek finns det inte bara naturliga deos, utan det finns en mängd andra bra saker för kropp och skönhet. Du hittar bland annat detox, kosttillskott, Omega 3, livsmedel och mycket mer. 

Det finns även naturliga produkter för håret och huden i deras sortiment. Om du vill ha en naturlig deo, så ska du besöka Jakobs apotek. Där kan du även se hela deras övriga utbud. Beställer du produkter hos dem så får du dessutom fri frakt, snabba leveranser och prisgaranti. Så besök deras sida med en gång!